Quantcast

vrijdag 12 september 2014

EVENT | Fashion Feestje bij Miss Etam & Promiss

Afgelopen dinsdag was ik uitgenodigd voor een Fashion Feestje in Zoetermeer op het hoofdkantoor van Miss Etam & Promiss. Ik kom niet zo vaak in Zoetermeer en helemaal niet met het openbaar vervoer, dus het was best wel spannend allemaal. Maar gelukkig zag ik al bij het uitstappen van de trein een groepje fashionable ladies lopen. Ik dacht:"Zij gaan vast ook naar Miss Etam?!", en ja hoor, dat klopte. We werden opgehaald door het Miss Etam team en gebracht naar het hoofdkantoor. Bij aankomst voelde het als een privé bedrijfsfeestje. Zomaar midden op de dag een DJ, lekkere hapjes en drankjes. Terwijl de rest van het kantoor gewoon doorging met werken. Enfin, le moment suprême was aangebroken: dé catwalk met de nieuwste items. Erg leuk om ook echte klanten in de show te zien lopen naast professionele modellen. Chapeau voor de dames (je moet het maar durven voor 1 dag model zijn, voor een grote groep vreemde mensen) en het Miss Etam team. 

Kijk maar snel naar het filmpje om een indruk te krijgen van de dag. 


Ik ben helemaal fan van de ME Limited Edition. De collectie bestaat geheel uit mix en match items. Allemaal met een print (mijn favo: de zebra print met een neon streepje) of in een bepaald structuur (lees: kant of scuba materiaal). Je kunt je eigen combinaties maken of afkijken bij de looks op de site. 

Miss Etam Limited Edition

Ik vind het gedurfd voor een merk als Miss Etam om zo'n collectie neer te zetten.Het is niet voor iedereen misschien, maar zeker leuk voor een bepaalde smaakgroep (waar ik zelf bij hoor).  Wil je meer zien van de ME Limited collectie, bezoek 1 van de filialen of ga online snuffelen.  Ik heb zelf ook een Pinterest moodboard gemaakt met hoe ik bepaalde items zou combineren. Dus ik nodig je uit om ook daar een kijkje te nemen.


Wat zijn jouw favoriete items van de ME Limited Collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for stopping by and commenting <3 Nefferth aka Mode Plus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...