Quantcast

maandag 21 januari 2013

Plus Size Brand : Miss Etam

Als mode blogger wordt er ergens toch verwacht dat ik de laatste trends in mijn kast heb hangen. Ook al gaat het voornamelijk om mijn persoonlijke stijl, het is voor de lezer interessanter als ik ook combinaties maak met merken die je in het centrum van de stad kan vinden. Nou dan heb ik een leuke verrassing voor jou vandaag op de blog. Onlangs ging ik online shoppen op de grote maten damesmode afdeling bij Miss Etam. De maten starten hier vanaf maat 44 tot maat 56. Perfect want ik schommel tussen maat 50/52. Mocht jij voor welk reden dan ook niets vinden, is de afdeling met positiekleding (ja,ja - echt waar!!) of de reguliere damesmode een kijkje waard. De maten gaan wel t/m maat 46/48. Hieronder vind je mijn collage van leuke kledingstukken die ik heb gevonden. 
Miss Etam Set

Maar terug naar mijn eerste inzet van dit artikel. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een tuniek, een vest, een tregging (ipv een legging), een kanten top en een luipaard print riempje (zie collage). In het filmpje kun je zien hoe ik met 5 stukken verschillende combinaties maakt. Leuk voor jou en leuk voor jouw portemonnee.

Mix&Match met Miss Etam

Mix&Match met Miss Etam van modeplus met rhinestone rings
De tuniek
De tuniek valt soepel om het lichaam. Ik heb twee maten groter besteld zodat ik de tuniek eventueel ook als jurk kan dragen. Het riempje met de panter print creëert een taille als je dat prettiger vindt. De elastische band kun je ook om de heupen trekken en dan heb je een oversized trui idee zoals bij de foto met de rode broek. Verder voelt het materiaal warm en zacht aan. Het prikt niet en dat komt toch best vaak voor in synthetische stoffen. Dit lijkt me ook prima te dragen in de koele lente dagen. 
De broek
Een tregging is een kruising tussen een legging en een broek. Het materiaal is iets dikker zodat het gekleder oogt. Dat is bij deze tregging goed gelukt. Ik vind de stof stevig en juist ook soepel genoeg. Ik wil kunnen bewegen zonder gelijk met de schrik voor een scheur in mijn broek. Wel jammer dat de pijpen niet smaller zijn gemaakt. Persoonlijk vind ik dat mooier en stoerder staan. 
De vest
Vesten kopen is altijd een gedoe bij mij. Ik ben 1m80 en ik heb een grote maat borstwijdte. Dat betekent dat ik zowel de lengte en de breedte nodig heb. In de foto draag ik een maat 54 (te groot voor mij) waardoor het bij de armen plooit. Ik heb het gecombineerd met een kanten top om de boel wat spannender te maken maar toch werk vriendelijk te houden.Wat is jouw favoriete outfit en waarom?

10 opmerkingen:

 1. J aime vraiment bcp la version robe,tres tres sympa !

  Bonne semaine ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. C'est vraiment une tunique mais j'ai pris une taille plus grande pour la porter comme une robe. Je te vois la porter aussi Audrey :)

   Verwijderen
 2. I love the last one because it's got so much colour!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yes, can you imagine combining with colorful tights too?

   Verwijderen
 3. I love the last two looks because of the red pants and because of your mix of colors.
  I checked the company's web page and they have some fantastic painted shirts.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Glad you liked the site Ofelia. They carry different sizes so there's something for everybody.

   Verwijderen
 4. Ik vind het geweldig gecombineerd! Miss Etam is toch vaak een beetje tuttig, maar jij weet het lekker modern te maken! Mijn favoriete outfit is het tuniek als jurk met het vestje! Top Nefferth!
  Lees je blog met veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank Conni voor jouw bezoek en comment. Alles is het proberen waard en mode moet leuk blijven toch? Mjn favo is ook het tuniekje.

   Verwijderen
 5. Reacties
  1. Dank je Hermina. Het is even passen en meten, maar we komen er altijd uit. Mode is experimenteren dus ook de grote maten mode

   Verwijderen

Thank you for stopping by and commenting <3 Nefferth aka Mode Plus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...