Quantcast

donderdag 31 maart 2011

GETS Fashion nr.6

I think I may have saved the last for best. If you're looking for an addition to your wardrobe this SS/11, I think you should invest in a light draped vest. 
Today I'm showing:
Price €69,95
Size 3 
The crochet draped vest
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik denk dat ik het beste voor het laatst heb bewaard. Als je op zoek bent naar een toevoeging aan je garderobe voor aanstaande zomer, denk ik dat je moet investeren in een mouwloos gedrapeerd vest.


C'est possible que j'ai gardé la pièce la plus formidable pour mon dernier article de GETS fashion ce mois. A mon avis, si vous cherchez une pièce essentielle pour cet été je vous recommande un gilet  flou sans manches.
This top is as light as a feather. I felt like a desert queen warrior in this outfit, hahaha. Bow down and worship me ; )You see how clothes can totally transform how you feel, huh? Don't worry I won't lose sight of reality. 
I love this top, it is true to size, easy to grade up/down when needed. I would wear this top to work and on special occasions. 
Deze gilet draagt zo licht als een veertje. Ik voelde me net als een een koninklijke krijger uit de woestijn in deze outfit, hahaha. Buig en aanbid mij ; )
Je ziet hoe de kleding invloed kan hebben op hoe je je voelt, hè?Maak je maar geen zorgen, ik laat dit niet naar mijn hoofd stijgen.Met beide benen op de grond net als in de foto.
Ik hou van deze top, de maat zit goed, makkelijk te dragen voor zowel mijn werk of speciale gelegenheden.

Ce gilet porte léger comme une plume. Je me sentais comme une reine guerrière du désert dans cette tenue, hahaha. Vous voyez comment les vêtements peuvent transformer complètement la façon dont vous vous sentez, hein?
J'aime ce gilet, il est vrai à la taille, facile à porter pour le boulot ou les occasions spéciales.

What is your favorite so far?
Welk kledingstuk is jouw favoriet tot nu toe?
Quel est votre favori? 
LET ME KNOW!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thank you for stopping by and commenting <3 Nefferth aka Mode Plus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...