Quantcast

donderdag 10 februari 2011

Kortingen zijn altijd leuk

Goedemorgen allemaal!


Het meedoen met zo'n bloggers evenement heeft wel zijn voordelen. Niet alleen voor mij maar ook zeker voor jullie de lezeressen (en lezers, you never know?). Dit voordeel wil ik met jullie delen. Zoals in mijn vorige berichtjes vertelde, heb ik de nieuwe collectie van een aantal grote maten merken mogen zien (lees: aanraken, passen). En ik ben aardig verrast in de prints en de kwaliteit van de kledingstukken.


Ik start met het merk: Anna Scholz. Een begrip in de grote maten modewereld, alleen ik leefde onder een steen. Hiervoor wist ik heel weinig van het merk. Op de bloggers bijeenkomst heb ik me laten informeren. En ja hoor, het wordt wel sparen maar dan heb je wel een design kledingstuk dat ook goed en mooi zit. Hier zijn een paar favorieten:


White label collectie


 Black label collectie

Als je in Februari bestelt op Anna Scholz, dan krijg je 10% extra korting met de volgende code PLUSLONDON. De korting geldt voor de gehele lente/zomer collectie 2011 EN alle sale artikelen. 
  
 Ik wil zelf investeren in een goed passende jas.
Twijfel nog tussen een winter of een lente editie.
We zullen zien wat het wordt. 
Bij mooie kleding hoort ook bijpassende accessoires. Op de site Bijou Bijoux krijg je 25% korting tot 28 Februari 2011 ook met de code PLUSLONDON.
Het zijn met de handgemaakte accessoires met een vleugje nostalgie. 
Als laatste (maar zeker niet de minste) krijg je 20% korting met de code PLUSLONDON op de site Domino Dollhouse. Het is een jong, fris en tikkeltje eigenwijs merk uit Amerika. De korting is geldig tot 1 juni 2011. 


Als je iets koopt, laat het weten. Vind ik leuk !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...