Quantcast

dinsdag 28 december 2010

Preppy meets PippiGrowing up I didn't want to be a princess or a movie star, I wanted to be just like Pippi Langkous. Who doesn't know this authentic and strong little girl? I love(d) her for being care free, opnionated, creative, ahhhhh Pippi was everything I was going to be when I grew up.Als klein meisje droomde ik niet om later princess te worden. Nee, ik wilde maar 1 ding en dat was Pippi Langkous zijn!Wie kent deze stoere meid niet? Ik was dol op haar eigenwijze karakter, de vrijheid die ze had en oooh al die creativiteit. Pippi was mijn toekomst. Here I am with my hair before coloring and flat ironing it.I decided to flat iron my curls and take off my extensions. I like this new do, but knowing me I'll be wanting another look pretty soon. 


Hier sta ik dan zonder extensions en voordat ik naar de kapper ging. Mijn laatste ode aan mijn krullen. Voorlopig zal ik mijn krullen steil dragen. En mij kennende duurt het niet lang weer voordat ik een nieuwe coupe heb? Wie herkent dit nog meer?
Flower bag - New Look Inspire 
Cord Peg Trouser - ASOS Curve 
Shirt - H&M 
Boots - Thrifted Necklace, animal rings - H&M  
Peacock hair piece - Primark
The last two pics are my new do. I hope I can keep it up!
So how was your Christmas?


Hoe was jullie Kerst?4 opmerkingen:

 1. Aww your hair looks great staight but I really love the curls too! And cute outfit too, I love the trousers so much.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O WOW, wat zie je er anders uit....echt super!! Ik zou de wisseling van de twee haarkapsels erin houden, want beiden staan je zo goed. Maar wat ben je liefff op de laatste twee foto's met je nieuwe haarkapsels.... :D

  Liefs,
  Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Elizabeth: how r u? Thnx, I was just fed up with the curls. I wanted a change. These trousers are very comfy but the sizing is a bit of.

  @Annemieke: Awww, dank je. Ben ook erg blij met het resultaat. Ik houd van verandering als het gaat om mijn uiterlijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my, your hair looks so good straight, and it looks really healthy! I still love your curls! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by and commenting <3 Nefferth aka Mode Plus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...