Quantcast

woensdag 29 december 2010

Celebration

So, the christmas days are over and we just have a few days left before leaving 2010 behind.
This year started with a lot of stress and painful emotions. It got better but the hard times still aren't fully over. However I leave 2010 feeling strong and confident despite the uncertain circumstances. I feel blessed for the love and support around me. 
De kerstdagen zijn achter ons en nog een paar dagen over voor het jaar 2011 start. Dit jaar begon met veel stress en hele pijnlijke emoties. Hoewel onze situatie er niet rooskleurig uitziet, moet ik zeggen dat ik gedurende het jaar wel een stijgende lijn zie. Door anders te kijken naar moeilijke momenten, kan ik gerust zeggen dat ik het jaar met vertrouwen en een sterk hart afsluit. Ik ben gezegend met alle liefde en steun om me heen.


These pictures are from the Xmas dinner at my brother. I was wearing black wedges but the snow got them all wet. Luckily my sister-in-law borrowed me these comfy shoes. I planned to wear my LRD (read here & here). At the last minute I decided to go for something warmer instead. 

Deze foto's zijn gemaakt tijdens het kerstdiner bij mijn broer en zijn vrouw. Wat hebben we lekker gegeten op die avond (yum, yum). Aan het begin van de avond had ik mijn zwarte sleehakken aan, maar door de sneeuw waren mijn voeten helemaal nat. Gelukkig had mijn lieve schoonzusje haar warme pantoffels geleend. Ik wilde ook mijn beruchte rode jurk (lees hier & hier) gaan. Op het laatste moment koos ik voor comfort en warmte (hahahahaha). 
Cardigan, rose ring & necklace - Primark
Lace shirt, black tee, red ring - H&M
Velvet shorts - New Look Inspire 
Leopard tights - Yoursclothing 

Il est  l'amour de ma vie !!4 opmerkingen:

 1. Beautiful outfit - I love the animal print tights! Happy new year <3

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Those tights!!!! <3 You look great! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @Bethamint: these tights are a great fit with a nice price :)
  @Thomessa: I know, right???? I could live in them, LOL...
  @Nefertiti: Merci!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Thank you for stopping by and commenting <3 Nefferth aka Mode Plus

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...